TravelCard.BG

Иновативна платформа за онлайн резервиране на почивки в страната и чужбина

book image
sharing icon

TravelCard.BG стартира през 2015-та година, към момента е сред водещите платформи за резервации в Република България. Ежегодно хиляди клиенти се доверяват на нашата експертиза за организирането на техните ваканции в страната и чужбина. Нивото на услугата TravelCard.BG е оценено от нашите клиенти в социалните мрежи с 4.7 при 5 възможни точки.

gift-card icon

Бързо и лесно филтрирайте най-добрите предложения за Вас. Може да направите Вашата резервация директно през Вашия телефон - буквално за минута, при най-добрата цена, без необходимост от регистрация.

laptop icon

Закупувайки почивка през TravelCard.BG сте спокойни за Вашите средства. Имате право на безплатна анулация в рамките на указаните срокове за всеки пакет, като заплатената сума се възстановява до 14 дни.

Специална селекция - В TravelCard.BG ще откриете лимитирана селекция хотели, с най-добро съотношение цена/качество и 100 % конкурентна цена и условия.

КЛУБНА ПРОГРАМА

Регистрирайте се в TravelCard.BG и се възползвайте от невероятните намаления за нашите клубни членове. Поканете приятели и спечелете награда.

offer image
offer image

РАБОТИМ ЗА ВАС 365 ДНИ

Клиентите на TravelCard.BG могат да разчитат на професионално съдействие и експертиза при избора си на почивка от нашите консултанти, които са на разположение 365 дни в годината без почивен ден. Ние сме на линия, не само при закупуването на Вашата почивка, но и по време на Вашия престой.

ЛИЦЕНЗИРАН ТУРОПЕРАТОР

TravelCard.BG е собственост на Пропър Холидей ЕООД, Лицензиран Туроператор (Лиценз РК-01-6927, издаден от Министерство на Туризма на Република България), притежаващ валидна застраховка Отговорност на Туроператора.

offer image
login logo

Станете член в TravelClub и получете достъп до специални оферти за луксозни почивки

Регистрация