Поради големия интерес към нашата платформа към момента регистрациите не са възможни. Моля въведете Вашият и-мейл, когато регистрациите са достъпни ще получите персонална покана.

3* Нова Година в хотел Олимпия

3* Нова Година в хотел Олимпия, Солун, Гърция

3* Нова Година в хотел Олимпия, Солун

Семейни празници в Гърция

Директно обаждане

Рейтинг:
Не си гласувал още
Информация за офертата

3* Празничен пакет "Нова Година в хотел Олимпия, Солун, Гърция" включва :

Нощувки за двама възрастни със закуски, вечери и Новогодишни куверти в хотел Олимпия (Hotel Domotel Olympia) 3* , Солун, Гърция

3 Нощувки за двама възрастни в двойна стая - 1036 лева

3 Нощувки за трима възрастни в тройна стая - 1324 лева

Включено изхранване: закуски и вечери

Включена Новогодишна Гала вечеря с музикална програма (*без напитки)

Безплатен безжичен интернет (Wi-Fi)

Възможност за безплатно и платено паркиране в района на хотела

Офертата е валидна от 29.12.2023 г. до 03.01.2024 г.

*офертата е с ограничена валидност

Преди закупуване проверете за налични свободни места.

Телефон: 0899 979 585 или на email: office@travelcard.bg

Офертата е валидна от 29.12.2023 г. до 03.01.2024 г.

*офертата е с ограничена валидност

Цената е за  3 нощувки за двама или трима възрастни с включени закуски, вечери и Новогодишни куверти в хотел Олимпия 3* ( Hotel Domotel Olympia 3*), Солун, Гърция

При настаняване на семейство с едно дете се ангажира тройна стая. При настаняване на двама възрастни с две деца отстъпка не е приложима и следва да се ангажират две отделни двойни стаи.

Включена Празнична вечеря на 31.12.2023 г. е с музикална програма и без включени напитки, те са на свободна консумация и се заплащат отделно. Закуските са на блок маса, вечерите са по тристепенно меню без включени напитки.

Ако гостите държат на тераса следва изискването да се запише изрично към хотела !

Час на настаняване : след 14:30 часа / Час на освобождаване - до 11:00 ч.

Важно : Възможна е промяна по време на престоя на Новогодишната програма, типа на изхранването и функционирането на отделните съоръжения спрямо изискванията на националните власти и по преценка на хотела !

Доплащания :

Единична стая - 696 лева общо за пакет 3 нощувки

Доплащане на рецепция за туристическа такса - 3 евро на ден на помещение

Максимално настаняване:

Двойна стая  - двама възрастни 

*около 14-16 кв. метра, част от стаите разполагат с тераса

Тройна стая - трима възрастни

*около 17-20 кв. метра, част от стаите разполагат с тераса

Анулационна политика :

100 % Гаранция за възстановяване на заплатената сума

При форсмажорна ситуация заплатената от клиента сума се възстановява по банков път в срок до 14 дни или се издава ваучер за бъдещо ползване според желанието на клиента. 

Резервацията е с право на анулация до 24 дни преди настаняване. След указания срок анулацияне е допустима и суми не се възстановяват, независимо от причината.

Хотел Домотел Олимпия 3* ( Hotel Domotel Olympia , Thessaloniki ) е разположен в централната зона на град Солун, Гърция в близост до един от популярните площади Agias Sofias, на разстояние само няколко минути от морето и непосредствено до пешеходната зона. Хотел Домотел Олимпия 3* ( Hotel Domotel Olympia, Thessalonik ) предоставя много високо качество на услугата, като на разположение на гостите са 97 модерно обзаведени помещения - двойни, тройни, фамилни стаи, както и няколко студиа, разпределени в седем етажа, като преобладаващата част от помещенията разполагат с тераси. Помещенията разполагат с индивидуален санитарен възел, климатизация, мини бар и телевизор, както и безжичен интернет, като по-голямата част са с тераси. Хотел Домотел Олимпия 3* ( Hotel Domotel Olympia 3* Thessaloniki ) , Солун, Гърция е подходящ предимно за индивидуални двойки и семейства с малки деца поради факта, че помещенията не са големи като площ. Хотел Домотел Олимпия 3* ( Hotel Domotel Olympia 3* Thessaloniki ) предоставя концепция на изхранване закуски и вечери, като в Новогодишната вечер се организира празнична вечеря с музикална програма. Възможно е безплатно и платено паркиране в района на хотела, като гостите следва да внимават за указателните табели, тъй като голяма част от централната зона на града е платена и не е възможно оставяне на автомобила за дълъг престой.

Гостите на хотел Олимпия 3* ( Hotel Domotel Olympia Thessaloniki ), ще се насладят на незабравима ваканция за Нова Година в Солун, Гърция

Екстри
Лоби-бар
Ресторант
Сейф
Препоръчан от клиенти *****
Препоръчан от TravelCard *****
Премиум оферта
Контакти
Партньор: Hotel Olympia 3*
Адрес: Thessaloniki, Olympou 65
Работно време: 24/7
Телефони: 0899979585
ТОП Цена 1,036.00 лв.
Купени: 36 бр.
Оставащо време :
Купи:1,036.00 лв.
Подбрани оферти