Поради големия интерес към нашата платформа към момента регистрациите не са възможни. Моля въведете Вашият и-мейл, когато регистрациите са достъпни ще получите персонална покана.

Идеята Travelcard.bg 

Travelcard.bg е иновативна платформа за почивки. В www.travelcard.bg ще намерите оферти за почивки и туризъм при най-добри цени .

Какво е TravelClub

Travelclub е програма за лоялни клиенти. Всеки потребител при достигане на определен оборот от покупки става член в TravelClub. Получавате персонална клиентска карта и достъп до секция със специални оферти, както и възможност да печелите от покупките на останалите потребители в платформата.

Бъдете информирани за новите оферти

Най-добрия начин да бъдете информирани е като се абонирате за нашия седмичен email бюлетин. В него ще откриете най-новите и атрактивни оферти за почивки.

Имате бизнес и искате да го популяризирате чрез нашата платформа 

Travelcard.BG е платформа от най-ново поколение.

Желанието ни е да запознаем нашите клиенти с Вашия бизнес.

Попълнете формата за контакт и ние ще се свържем с Вас в рамките на 24 часа.

Как се използва ваучерът ?

Ваучерът ви дава право да ползвате отстъпка за стоки или услуги, предоставени от нашите партньори. Запознайте се внимателно с условията за ползване на ваучера - те са различни за всяка оферта. Понякога се налага предварителна резервация, записване на час и т.н. Преди ползване на услугата покажете ваучера или дайте на служителите неговия номер и секретен код. След ползване на услугата или при заплащане на стоката или услугата предайте ваучера и се възползвайте от намалението.

Какво следва след плащането ?

Ако сте платили по банков път, трябва да мине известно време, за да можем да обработим плащанията и да активираме ваучерите Ви. 

Ако сте платили директно през страницата или сте ползвали системите за плащане в брой, то вашето плащане се регистрира веднага автоматично от нашата система и вашите ваучери са готови за отпечатване и ползване.

След плащането получавате данните за своя ваучер във Вашия потребителски профил и на кратко текстово съобщение ако сте попълнили коректно свой мобилен телефон .

До кога е валиден ваучерът ?

Всеки ваучер има срок, в който може да бъде използвам. Той е указан във всяка оферта или върху самия ваучер.

Ако не можете да се възползвате по някаква причина от ваучера в указания срок трябва да уведомите по телефон или email екипа на TravelCard, за да Ви съдействаме. Възможно е след изтичане на валидността на Вашия ваучер да се наложи доплащане на стоката/услугата до регулярната и цена.

ONLINE директно плащане с дебитна или кредитна карта 

TravelCard има интегрирана система за директно разплащане с дебитна или кредитна карта през системата на БОРИКА.

Най-лесния и бърз начин за заплащане. Можете да платите директно през платформата със своята дебитна или кредитна карта, като за целта изберете бутона с логото на Вашата карта      ( Visa , Mastercard , Maestro ). 

Ще бъдете автоматично пренасочени към системата на БОРИКА за картови плащания.

БОРИКА е национална система за осигуряване авторизация на плащанията с банкови карти, издадени от местни банки на територията на страната. Осъществява връзка с мрежите на MasterCardVisa International (VISANET) иAmerican Express.  БОРИКА пренасочва плащанията с карти между банките със собствени авторизационни центрове и картовите оператори Euronet в Унгария, Remote Processing Center (RPC) в Словакия и Кассис в Македония. Предлага възможност за електронни картови разплащания по Интернет (битови сметки, платежни нареждания, продукти и услуги) в реално време посредством партньори - доставчици на платежни услуги.

Плащане в брой (Easypay)

Плащанията в брой към www.travelacrd.bg стават на каса на Изипей. Такива каси има над 1500 в цялата страна - в клоновете на ЦКБ, ПИБ, Office 1 Superstore, както и в повечето магазини на Билла, Пикадили, Фантастико и др.
От страницата на офертата кликнете бутона "Купи сега". Попълнете Вашите данни и посочете, че желаете да платите в брой. Вземете Вашия платежен номер.
Отидете на каса на Изипей и направете плащане
Изберете най-удобната за вас каса на Изипей (карта с всички каси). Представете платежния номер и съответната сума. Веднага щом осъществите плащането, Вашият ваучер ще бъде автоматично издаден. Ще го намерите във вашия персонален профил на страницата Ваучери, след вход с Вашия e-mail адрес и парола. Ако имате коректно зададен мобилен телефон ще получите известие с данните на ваучера под формата на кратко текстово съобщение.

ePay.bg

ePay.bg е българска система за електронни плащания. Поддържа всички видове дебитни и кредитни карти. Ако имате кредитна карта (или дебитна, поддържаща електронни плащания), можете да платите с нея директно, без да се налага да имате регистрация в ePay.bg. Ако имате обикновена дебитна карта, която е добавена и потвърдена в акаунта Ви в ePay.bg, можете лесно да платите чрез нея. Можете да платите и от вътрешна ePay.bg микросметка (ако имате такава).

Плащанe с PAYPAL

PayPal представлява електронна алтернатива на традиционните разплащания с чекове и банкови преводи.