Отпуснете се и се насладете на бляскавите плажове на Халкидики, един от най-привлекателните курортни региони в Гърция! Изживейте незабравима почивка, настанени в нашите хотели на първа линия до морето, които ви предлагат не само удобства и комфорт, но и изключително изживяване с хранене на закуски и вечери или ол инклузив пакети. Много от предложенията включват и собствена зона с чадъри и шезлонги на морския бряг, както и възможност за безплатно паркиране.

Нашите хотели са разположени в най-изисканите зони на Халкидики, предлагайки ви непрекъсната гледка към кристалните води на Егейско море. Събудете се с изгрева на слънцето и се насладете на златния пясък и топлото море, само на няколко стъпки от вратата ви. Свежестта на морския бриз и дъхът на солта ще ви докоснат, като ви позволят да се отпуснете и да се насладите на истинска почивка.

Регионът Халкидики е популярен с прекрасните си плажове и кристално синята си вода. Нашата компания ще Ви предложи различни места за настаняване и по трите ръкава - Касандра, Ситония и Атон. 

Прочети повече


Препоръчани партньори

Виж всички arrow logoarrow logo

Интересно в околността