Добре дошли в Олимпийската Ривиера - прекрасната дестинация за почивка, където може да се насладите на неповторимо изживяване на брега на Егейско море! Нашите хотели на първа линия са ключът към Вашата премиум почивка, където луксът и комфортът ви очакват.

Насладете се на просторните и необятни плажове, които Олимпийската Ривиера предлага. Почувствайте мекия пясък под краката си, докато слънцето се отразява в кристалните води на морето. Релаксирайте на шезлонгите и чадърите на морския бряг, които са на разположение за вас, като се насладите на спокойната атмосфера и изгревите и залезите над морската повърхност.

Повечето от предложените хотели предоставят ол инклузив пакети, които ще ви докоснат до гръцкото спокойствие, грижа и гостоприемство по време на вашата почивка. Насладете се на вкусната храна, като опитате разнообразието от местни и международни кулинарни специалитети.  През топлите дни просто си почивайте и разхлаждайте покрай басейна или на морския бряг с коктейл в ръка.

Ако търсите истински премиум изживявания на брега на Егейско море, нашите предложения за хотели на първа линия на Олимпийската Ривиера са идеалното място за Вашата почивка. 

Прочети повече


Препоръчани партньори

Виж всички arrow logoarrow logo