Открийте невероятната Северна Гърция, като изберете град Александруполис за вашата почивка! Нашите петзвездни хотели на първа линия до морето са идеалното място за вашия релакс. Повечето хотели предлагат изхранване от типа закуска и вечеря, за да се насладите на вкусната гръцка кухня. Освен това част от тях предоставят и собствена плажна зона с безплатни чадъри и шезлонги, за да се насладите изцяло на Вашата почивка.

Град Александруполис е перфектната дестинация за клиенти, които търсят комбинация между активна почивка и възможността да се разходят и усетят типичното гръцко гостоприемство. Можете да се насладите на богатата културна история на града, да се потопите в местната атмосфера и да откриете уникални забележителности.

За да направим Вашата почивка още по-специална, не забравяме и за остров Тасос, който е на кратко разстояние от града. Островът е известен с малки, уединени плажове с кристално чиста вода, където можете да се насладите на спокойни моменти на отдих и релакс. Съчетайте комфорта на петзвездните хотели на първа линия с възможността да изследвате и разгледате околността, за да създадете незабравимо преживяване по време на вашата почивка в Северна Гърция.

Прочети повече


Препоръчани партньори

Виж всички arrow logoarrow logo