Поради големия интерес към нашата платформа към момента регистрациите не са възможни. Моля въведете Вашият и-мейл, когато регистрациите са достъпни ще получите персонална покана.

Как се ползва ваучерът?

Ваучерът ви дава право да ползвате отстъпка за стоки или услуги, предоставени от нашите партньори. Запознайте се внимателно с условията за ползване на ваучера - те са различни за всяка оферта. Понякога се налага предварителна резервация, записване на час и т.н. Преди ползване на услугата покажете ваучера или дайте на служителите неговия номер и секретен код. След ползване на услугата или при заплащане на стоката или услугата предайте ваучера и се възползвайте от намалението.

 

Какво ще стане след като платя?

Ако сте платили по банков път, трябва да мине известно време, за да можем да обработим плащанията и да активираме ваучерите Ви. 

Ако сте платили директно през страницата или сте ползвали системите за плащане в брой, то вашето плащане се регистрира веднага автоматично от нашата система и вашите ваучери са готови за отпечатване и ползване.

След плащането получавате данните за своя ваучер във Вашия партньорски профил и на кратко текстово съобщение ако сте попълнили коректно свой мобилен телефон . 

 

До кога е валиден ваучерът?

Всеки ваучер има срок, в който може да бъде използвам. Той е указан във всяка оферта или върху самия ваучер.

Ако не можете да се възползвате по някаква причина от ваучера в указания срок трябва да уведомите по телефон или email екипа на TravelCard, за да Ви съдействаме. Възможно е след изтичане на валидността на Вашия ваучер да се наложи доплащане на стоката/услугата до регулярната и цена.

 

Плащане в брой (Easypay)

Плащанията в брой към www.travelacrd.bg стават на каса на Изипей. Такива каси има над 1500 в цялата страна - в клоновете на ЦКБ, ПИБ, Office 1 Superstore, както и в повечето магазини на Билла, Пикадили, Фантастико и др.
От страницата на офертата кликнете бутона "Купи сега". Попълнете Вашите данни и посочете, че желаете да платите в брой. Вземете Вашия платежен номер.
Отидете на каса на Изипей и направете плащане
Изберете най-удобната за вас каса на Изипей (карта с всички каси). Представете платежния номер и съответната сума. Веднага щом осъществите плащането, Вашият ваучер ще бъде автоматично издаден. Ще го намерите във вашия персонален профил на страницата Ваучери, след вход с Вашия e-mail адрес и парола. Ако имате коректно зададен мобилен телефон ще получите известие с данните на ваучера под формата на кратко текстово съобщение.

 

 

ePay.bg

ePay.bg е българска система за електронни плащания. Поддържа всички видове дебитни и кредитни карти. Ако имате кредитна карта (или дебитна, поддържаща електронни плащания), можете да платите с нея директно, без да се налага да имате регистрация в ePay.bg. Ако имате обикновена дебитна карта, която е добавена и потвърдена в акаунта Ви в ePay.bg, можете лесно да платите чрез нея. Можете да платите и от вътрешна ePay.bg микросметка (ако имате такава).

 

Директно плащане с дебитна или кредитна карта 

TravelCard има интегрирана система за директно разплащане с дебитна или кредитна карта през системата на БОРИКА.

Най-лесния и бърз начин за заплащане. Можете да платите директно през платформата със своята дебитна или кредитна карта, като за целта изберете бутона с логото на Вашата карта ( Visa , Mastercard , Maestro ). 

Ще бъдете автоматично пренасочени към системата на БОРИКА за картови плащания.

БОРИКА е национална система за осигуряване авторизация на плащанията с банкови карти, издадени от местни банки на територията на страната. Осъществява връзка с мрежите на MasterCardVisa International (VISANET) иAmerican Express.  БОРИКА пренасочва плащанията с карти между банките със собствени авторизационни центрове и картовите оператори Euronet в Унгария, Remote Processing Center (RPC) в Словакия и Кассис в Македония. Предлага възможност за електронни картови разплащания по Интернет (битови сметки, платежни нареждания, продукти и услуги) в реално време посредством партньори - доставчици на платежни услуги.

 

Плащанe с MasterCard

MasterCard е международна платежна система, която издава кредитни карти MasterCard и дебитни карти Maestro. Кредитните карти MasterCard поддържат електронни плащания. 
 

Плащанe с Visa

Visa е международна платежна система, която издава кредитни карти Visa и дебитни карти Visa Electron. Кредитните карти Visa поддържат електронни плащания. 
 

Плащане в банка

Можете да заплатите ваучера си от всяка една българска банка.

От страницата на офертата кликнете бутона "Купи сега". Попълнете Вашите данни и посочете, че желаете да платите по банков път. Ще получите специален код за основание на плащането и нашите банкови детайли.

Направете банков превод

Можете да заплатите съответната сума от всяка една българска банка. Когато нареждате превода, задължително посочете  специалния код  като основание на плащането, за да може системата ни да го отчете коректно.

Щом плащането постъпи в нашата сметка, Вашият ваучер ще бъде издаден. Ще го намерите в страницата Моите Ваучери, след вход с Вашия e-mail адрес и парола. При междубанков превод е възможно забавяне до 1 работен ден.