Поради големия интерес към нашата платформа към момента регистрациите не са възможни. Моля въведете Вашият и-мейл, когато регистрациите са достъпни ще получите персонална покана.
Easypay

EasyPay

Платете в брой към www.travelcard.bg на каса на Изипей ( EASYPAY ) .

Такива каси има над 1500 в цялата страна - в клоновете на ЦКБ, ПИБ, Office 1 Superstore, бензиностанции OMV, както и в повечето магазини на Билла, Пикадили, Фантастико и др.
От страницата на офертата кликнете бутона "Купи". Попълнете Вашите данни и посочете, че желаете да платите в брой. Вземете Вашия  платежен номер.
Отидете на каса на Изипей и направете плащане
Изберете най-удобната за вас каса на Изипей .Представете платежния номер и съответната сума. Веднага щом осъществите плащането, Вашият ваучер ще бъде автоматично издаден. Ще го намерите в страницата Ваучери, след вход с Вашия e-mail адрес и парола. Данните за ваучера ще получите и на кратко текстово съобщение при зададен коректно мобилен номер.

Банка

Направете заявка за ваучер и ще получите код на поръчката и допълнителни инструкции как да направите превода 2. Направете банков превод по съответната банкова Сметка, която ще плучите при поръчката. Можете да заплатите съответната сума от всяка една българска банка. Когато нареждате превода, задължително посочете кода от Стъпка 1 като основание на плащането, за да може системата ни да го отчете коректно. 3. Ще получите своя талон веднага щом превода бъде приет.

Epay

epay

ePay.bg е българска система за електронни плащания.

Можете да платите от вътрешна ePay.bg микросметка .