flower logo Подходящ за деца
flower logo Първа линия до морето
flower logo Препоръчан от TravelCard.BG
flower logo Пързалки
flower logo Градина
flower logo Балкон

Кратко описание

Бургас Бийч 4* ( Hotel Burgas Beach Sunny Beach ) , к.к. Слънчев бряг е разположен на първа линия до морето. Хотел Бургас Бийч 4*, к.к. Слънчев бряг предоставя концепция ALL Inclusive, разполага с панорамен външен басейн с гледка към морето, пързалки за най-малките гости и паркинг.

Прочети повече

Няма намерени резултати. Променете критериите на търсене или се обадете на +359899979585.

Екстри

Хотел Бургас Бийч разполага с:

 • Външен басейн
 • Градина
 • Ресторант
 • Балкон
 • Бар
 • Платен паркинг
 • Препоръчан от TravelCard.BG
 • Препоръчан от Клиенти
 • Подходящ за деца
 • Първа линия до морето
 • Пързалки
 • ALL Inclusive

Описание

Хотел Бургас Бийч 4* ( Hotel Burgas Beach Sunny Beach ) , к.к. Слънчев бряг е разположен на първа линия в непосредствена близост до плажната ивица. В относително спокойна част на курорта Слънчев бряг хотел Бургас Бийч е изключително привлекателен за семейства с деца, както и за млади хора, които са решили да отдъхнат от напрегнатото ежедневие, като същевременно желаят да са на метри от морския бряг. Хотел Бургас Бийч (Hotel Burgas Beach) 4* предлага на гостите концепция на изхранване ALL Inclusive, която в комбинация с близостта на морския бряг и няколко басейна, част от които с пързалки за деца го правят изключително привлекателно място за всички, които искат да отдъхнат и да са на самия морския бряг по време на своята почивка на море. Хотел Бургас Бийч 4* разполага с над 300 помещения, просторен ресторант с открита градина и закрита част. Бургас Бийч хотел е чудесния избор за Вашата семейна почивка в един от най-веселите курорти по Черноморието - Слънчев бряг.  Хотел Бургас Бийч ще Ви осигури пълна и релаксираща почива на първа линия в комбинация с ALL Inclusive концепция. Хотел Бургас Бийч 4* ( Hotel Burgas Beach ) , к.к. Слънчев бряг е чудесен избор и за клиенти, които обичат развлеченията, тъй като локацията му в централната зона на комплекса на първа линия до морския бряг и факта, че е разположен на пешеходно отстояние от някой от ключовите плажни барове го правят предпочитан избор за всеки.  Хотел Бургас Бийч ( Hotel Burgas Beach ) , к.к. Слънчев бряг разполага с над 250 модерно обзаведени помещения - двойни стаи с различен изглед към курорта или морето. Всички помещения са модерно обзаведени, разполагат с климатизация, индивидуален санитарен възел, мини бар и тераса. Двойните стаи в хотел Бургас Бийч са подходящи за настаняване на до трима възрастни, като за семейства с повече от едно дете се предлага възможност да се ангажират две съседни стаи, като има ограничена наличност на помещения, които са с преходна врата помежду им.

 Хотел Бургас Бийч 4* разполага с ограничен паркинг за своите гости, който е с допълнително заплащане.

Гостите на хотел Бургас Бийч 4* ( Hotel Burgas Beach ) ще се радват на първокласна ол инклузив почивка на първа линия на метри от плажа в Слънчев бряг.

Описание на All inclusive хотел Бургас Бийч 2024 

Важно : Възможно е да има промяна в ALL Inclusive програмата на изхранването и функционирането на отделните съоръжения по време на престоя !


Закуска - от  07:30 до 10:00 ч. в основния ресторант
Хотдог и сандвичи от 11:00 до 15:00 ч. на бар-басейна

Сладолед от 11:00 до 17:00 ч. на бар-басейна;
Обяд от 12:00 до 14:00 ч. в основния ресторант, плюс безалкохолни напитки и наливни бира и вино;
Кекс и сладки от 15:00 - 17:00 ч. на бар-басейна и лоби бара;
Вечеря от 18:00 до 21:00 ч. в основния ресторант, плюс безалкохолни напитки и наливни бира и вино;
Една тематична вечер седмично;
Местни алкохолни напитки, алкохолни и безалкохолни коктейли, безалкохолни напитки, кафе, чай, бира и вино от 10:00 до 23:00 ч. на бар-басейна
Местни алкохолни напитки, алкохолни и безалкохолни коктейли, безалкохолни напитки, кафе, чай, бира и вино от 15:00 до 23:00 ч. на лоби бара

Прочети повече
pointer icon arrow icon Плъзнете наляво

 

Мястото за настаняване няма активна ценова оферта към настоящия момент

Локация

Хотел Бургас Бийч ****

location icon к.к. Слънчев бряг, България
phone icon phone icon 359899979585
Хотел Бургас Бийч ****
 • star logo
 • star logo
 • star logo
 • star logo
 • star logo
location logo к.к. Слънчев бряг, България Покажи на картата arrow logoarrow logo