Република Турция е уникална държава, разположена на границата между Европа и Азия, като е своеобразен център на изключително разнообразна култура, богата история и изобилни природни дадености. Република Турция е дестинация, която предлага множество възможности за една незабравима почивка.

Една от най-привлекателните черти на Турция е нейното богато културно наследство. Столицата Истанбул, която се простира на две континента, е великолепна комбинация от исторически забележителности. Други исторически градове, като Анкара, Кападокия, Ефес и Памуккале, предлагат уникални преживявания и възможности за разучаване на богатата история и култура на страната.

Република Турция разполага и с прекрасни плажове, кристално чисто море, което я прави популярна дестинация за морски почивки. Регионите Анталия, Мармарис, Кушадаси и Бодрум предлагат изискани курортни комплекси, водни спортове и релаксираща плажна атмосфера. Тук можете да се насладите на жаркото слънце, кристално синята вода, да опитате традиционната турска кухня и да се насладите на гостоприемството на местните жители.

За любителите на природата, Република Турция предлага невероятни възможности за планински туризъм, като например в планинските райони на Кападокия и Таврите. Можете да се насладите на туристически пътеки, катерене на планини, велосипедни разходки и други приключенски активности, докато се наслаждавате на изумителните гледки и природни красоти на тези региони.

Ако търсите луксозна почивка на първа линия до морския бряг, с включена традиционната за страната концепция на изхранване ултра ол инклузив, Аквапаркове, обособени зони на морския бряг с чадъри и шезлонги, както и всякакви развлечения за деца, Република Турция е един от най-подходящите избори за Вас. Нашите предложения за пакетни програми с включени директни самолетни полети до Република Турция, трансфери и настаняване в петзвездни хотели по крайбрежието са подходящи за всеки клиент и ще задоволят и най-изисканите вкусове.

 

Прочети повече


Туризъм в Турция


Препоръчани партньори

Виж всички arrow logoarrow logo