Регионът на Анталия в Република Турция е известен със своите невероятни възможности за петзвездна почивка. Особено популярни са районите Белек, Лара и Кемер, които са в непосредствена близост до международното летище в Анталия и позволяват бърз трансфер на гостите от летището до луксозните хотели. Тези места са популярни дестинации за луксозна почивка, предлагащи на почиващите уникални хотели на първа линия до морето с впечатляващи пясъчни плажове и изгледи към морето.

Белек е известен със своите разкошни хотели от най-висок клас, които предлагат ултра ол инклузив изхранване, впечатляващи аквапаркове и просторни плажни ивици със ситен пясък. Този район е идеален избор за семейна почивка, като предлага разнообразни забавления и дейности за децата, включително мини клубове, детски басейни, Аквапаркове и детски игрища. Белек също така е известен с голф туризма, предлагайки множество голф игрища от световна класа.

Лара е още един привлекателен район в Анталия, където може да се насладите на луксозните хотели на първа линия до морето. Този район е известен със своите изключителни плажове със златист пясък и кристално чиста вода. Хотелите в Лара предлагат разнообразни удобства, включително частни плажове, спа центрове, ресторанти и басейни.

Кемер е още една популярна дестинация в региона на Анталия, известна със своите живописни плажове и екскурзии до близките планини и национални паркове. Хотелите в Кемер предлагат различни опции за настаняване, включително луксозни хотели на първа линия до морето с ултра ол инклузив изхранване и аквапаркове, които са особено привлекателни за семейна почивка.

Сиде и Алания се налагат в последните години като курортни селища в региона на Анталия, които предлагат прекрасни пясъчни плажове и исторически забележителности. Сиде е известен със своите древни руини и архитектурни съкровища, докато Алания се отличава със своите красиви плажове и кристално чиста вода.

Луксозните хотели на първа линия до морето в Сиде и Алания предлагат ултра ол инклузив изхранване, както и множество удобства за почивка, включително аквапаркове, басейни и зони с чадъри и шезлонги на плажа. Тези места са идеални за семейства с деца, тъй като предлагат разнообразни забавления и дейности за децата, като например детски клубове, водни спортове и анимационни програми.

В заключение, регионът на Анталия в Турция предлага изключителни възможности за луксозна семейна почивка. Районите Белек, Лара, Кемер, Сиде и Алания са популярни дестинации с множество хотели на първа линия до морето, които предлагат ултра ол инклузив изхранване, аквапаркове, собствени зони с чадъри и шезлонги, както и разнообразни забавления за децата. Пакетните почивки със самолет за семейства с деца в този регион предлагат незабравимо преживяване за цялото семейство. Едно от най-големите предимства на почивката в турските хотели е изключително високото ниво на обслужване, качеството на предлаганата храна, както и големия брой на отопляемите басейни, които позволяват пълноценна почивка за гостите и в по-хладните месеци от годината. Почти всеки хотел от високия клас разполага с външни и вътрешни басейни, които са отопляеми, както и със СПА зони, които превръщат морската почивка в една незабравима СПА ваканция.

Нашата компания е извършила специална селекция на предлаганите хотели, като гарантираме, че във всеки един момент ще получите най-доброто предложение и съотношение цена/качество на предлаганата пакетна почивка със самолет. Нашите партньори са селектирани и можете да се доверите на професионалното отношение към всеки турист. В допълнение на място в Република Турция имате осигурен представител на партньорите ни, който ще се погрижи да Ви осигури допълнителни екскурзии и забавления, а при необходимост е насреща, за да Ви помогне и съдейства за всичко.

 

Прочети повече


Препоръчани партньори

Виж всички arrow logoarrow logo