Поради големия интерес към нашата платформа към момента регистрациите не са възможни. Моля въведете Вашият и-мейл, когато регистрациите са достъпни ще получите персонална покана.

Официална позиция във връзка с предстоящите пътувания по повод на пандемията с COVID-19 и във връзка с въведеното от Народното Събрание на Република България Извънредно положение

Уважаеми клиенти на Пропър Холидей ООД ,

Започваме с това, че разбираме притесненията на всеки един от Вас поради създалата се ситуация. Уверяваме Ви, че каквото и да стане, ние ще сме до Вас и ще намерим решение. В момента, най-доброто, което можем да направим е да се пазим, да бъдем здрави и да изчакаме всички заедно, спокойни и търпеливи, да се нормализира обстановката. Нашата компания се грижи за Вашите почивки вече 5 години. Нашата цел е да създаваме доволни клиенти и през цялото време ние неуморно работим за това. Затова апелираме търпеливо да изчакате успокояването на ситуацията. Решение ще има, просто ситуацията се случва за първи път на планетата и е необходимо време да я анализираме и да предложим адекватно решение за всички Вас !

В тази връзка, в съответствие с препоръките на Министърът на Туризма на Република България, Пропър Холидей ООД предприе следните действия:

  • Промени на вече потвърдени резервации с дати на престой до 31.05.2020 г. ще бъдат обработвани приоритетно, а всички с дата на настаняване след 01.06.2020, според реда на тяхното получаване

  • Преустановя се организацията на всякакви хотелски настанявания до 15.05.2020 г. вкл.

  • За клиенти, които изрично настояват да пътуват и заявяват индивидуални хотелски резервации до края на месец май 2020 г., тази възможност ще бъде уточнявана конкретно за всеки клиент.
  • Срока за окончателните плащания по хотелските настанявания за лятото се удължава до 30.05.2020 г. При необходимост ще бъде удължен допълнително.

      При нужда от допълнителна информация не се колебайте да ни потърсите всеки ден на телефон 0899 979 585 и на email : office@travelcard.bg

      Апелираме за Вашето търпение и разбиране . Това е единствения полезен ход в момента за Вас, за нас и за Република България !

  • Ако случайно пандемията продължи до лятото, бъдете сигурни че резервациите ще бъдат прехвърлени за бъдещ период !
  • В този тежък период за целия свят е важно да покажем дисциплина и ангажираност! Пазете себе си и всеки около Вас! Бъдете здрави и спокойни! Вярваме, че с общи усилия ще успеем да се върнем скоро към нормалното си ежедневие!